26 Ekim 2015 Pazartesi

WAACS rollable güneş şarj aleti

WAACS rollable güneş şarj aleti
WAACS rollable solar charger provides green energy on-the-go



Akıllı telefonların akıllı olmayan tek yanı kısa şarj ömürlerinden dolayı son zamanlarda portatif şarj aletleri hayatımızda oldukça yer edindi. Önceden şarj ettiğimiz bu üniteyle elektrik olmayan yerlerde bile bir süre idare edebiliyoruz. Fakat o da sonuçta bir yere kadar. WAACS’ın yeni tasarımı size sonsuz enerjiyi sunuyor; güneş enerjisi. Üzerindeki paneller ile artık bu üniteyi siz değil güneş şarj edecek. 

Tasarım, şekli için eski papirüs kağıtlarından ilham almış. Ayrıca kullanım pratikliği sağlayan bu küçük şarj ünitesini cebinizde çantanızda istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Şarj etmek için sadece esnek materyalden yapılmış güneş panellerini çekip çıkartmanız yeterli. Tüm kapasitesiyle dolduğunda birden fazla cihazı şarj edecek kadar enerji depolayabiliyor.

WAACS’ın tasarladığı bu çevreci enerji ile artık elektrik kullanımından telefon şarjında da tasarruf edebiliyorsunuz. USB ve mini USB girişiyle farklı tipteki cihazları şarj etmekte kullanabilirsiniz. Bu cihaz ile telefonun tüm şarj ihtiyacını buradan giderdiğinizde, bir yıl içerisinde tasarruf edeceğiniz enerji miktarı doğanın yüzünü güldürecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder